Assistant Category Manager

Functieomschrijving

Jij bent op zoek naar een uitdagende baan binnen de Travel & Event retail in een internationale werkomgeving waar je veel kunt leren. Net als wij, ben je een enthousiaste, service gerichte, commerciële Teamplayer en houd je er van om met mensen van over de hele wereld in contact te komen? Heb jij een specifieke affiniteit met de detailhandel, ben je gericht op trends en heb je een oog voor detail? Dan hebben wij een dynamische en interessante functie voor jou op ons hoofdkantoor!


Wat ga je doen?

Samen met het operationele team en de Category Manager ben je verantwoordelijk voor de “look and feel“ van onze winkels op de internationale luchthavens van Amsterdam en Helsinki. Jij hebt een creatief en commercieel oog voor presentatie en verkoop, daarnaast let jij op de details als het aankomt op het ontwerpen en inrichten van onze schappen want ze moeten er natuurlijk wel uitspringen voor de passagiers. Je vindt het interessant om je bezig te houden met de consumenten markt en dan specifiek op souvenirs, sport & gifts en komt graag met goede ideeën. Daarnaast ondersteun je de Category Manager bij de dagelijkse werkzaamheden. Aan de hand van resultaten uit verschillende analyses ondersteun je de Category manager bij het formuleren van de category-strategie, waarbij je gebruik maakt van spacemanagement en promotionele ondersteuning. Met jouw inzet en ondernemerschap stijgt de klanttevredenheid en worden commerciële doelstellingen behaald en verbeterd.


VereistenWaar moet je aan voldoen?

  • HBO werk – en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar inkoopervaring binnen de detailhandel;
  • Je bent zelfstandig, creatief en denkt oplossingsgericht;
  • Je beschikt over een sterk analytisch en organisatorisch vermogen;
  • Je ziet (mode) trends tijdig aankomen;
  • Kennis van software programma Spaceman is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende baan in de dynamische wereld van Travel & Event retail waarbij je veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien. Je bent onderdeel van het Category Management team waarbij je rapporteert aan de Category Manager Souvenirs & Sport. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Parttime functie is bespreekbaar.