Chauffeur C Retail en Keukenhof

Functieomschrijving

 

Heb jij ervaring binnen de logistiek in de retail, het magazijn of een productieomgeving?
Wil je een leuke uitdaging in een combinatiefunctie als logistiek medewerker en Chauffeur C?
Van het vervoeren van heerlijke kazen naar Volendam of souvenirs naar Keukenhof, het is elke dag weer anders en dat maakt deze functie super tof!

 

Jij bent op zoek naar een leuk team en een interessante baan bij World of Delights waar je kan doorgroeien? Binnen een echt familiebedrijf met prachtige Nederlandse producten, zoals souvenirs en delicatessen, kan jij aan de slag! In deze combifunctie als Chauffeur C/Logistiek medewerker ben jij in ons magazijn een zeer belangrijke schakel. Zonder jou geen geschenken op de luchthavens of toeristische winkels in de stad. Uiteindelijk maak jij bezoekers uit de hele wereld blij omdat onze winkels volstaan en blinken met de mooiste producten. Op de dag wordt je ingezet voor ritjes naar de Luchthaven of de verschillende stadswinkels waarbij jij ook zorgt voor de juiste documentatie van je lading. Je bent vervolgens door de wir war van heftrucks en karren orders aan het pikken, pallets aan het wegzetten of producten aan het controleren en uitpakken. Naast veel lol met je collega's wordt er ook nog hard gewerkt aan andere taken in het magazijn.


Vereisten
Waar moet je aan voldoen?

  • Je hebt ervaring in een logistieke – of productieomgeving;
  • Je bent ambitieus, leergierig en zelfstandig;
  • Je bent flexibel beschikbaar. gezien wij als bedrijf 7 dagen in de week geopend dus zal je ingedeeld worden op dagen van maandag t/m zondag en ook op feestdagen (aan de hand van jouw beschikbaarheid of rooster);
  • Je beheerst de Nederlandse taal (Engelse taal is een pré);
  • Je kan vanaf 06:15 uur beginnen en ons bedrijventerrein Lijnden bereiken;
  • Je bent minimaal 8 jaar aaneengesloten in Nederland woonachtig geweest i.v.m. het aanvragen van een Schipholpas (VGB verklaring).


Wat bieden wij jou?

World of Delights heeft als familiebedrijf een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Wij bieden jou een uitdagende baan, waarbij jij veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een uitzicht tot een vaste aanstelling.

 

Interesse?
Lijkt dit je wat en ben je nieuwsgierig geworden naar deze dynamische functie als Chauffeurs C?  Grijp dan deze unieke kans en stuur dan snel je CV door via deze vacature dan doen wij gauw even samen een kopje koffie of thee! 
Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met onze Corporate Recruiter Jennifer Delgado via het nummer 020-4037049.