Medewerker bevoorrading taxfree shops

Functieomschrijving

 

Jij wilt toch ook aan de slag bij het leukste en gezelligste Merchandise Team van Schiphol! Voor onze winkels op Schiphol zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag op de twee na meest bezochte luchthaven van Europa willen werken. Dat klinkt toch erg interessant niet waar?
 

Op de luchthaven is geen dag hetzelfde en is er altijd wat te beleven. Naast dat je binnen een ambitieus internationaal retailbedrijf komt te werken, word je ook onderdeel van een heel gemotiveerd team. Daar zal jij verantwoordelijk zal zijn voor de bevoorrading van onze winkels voor en achter de douane en alle daarbij horende logistieke werkzaamheden. Het ene moment race je met jouw karretjes door de pieren om de voorraad af te leveren en het andere moment ben jij de schappresentatie aan het regelen en indelen. Het is een wir war van passagiers, karren en koffers maar jij weet door de chaos de weg te vinden naar onze winkels. Je maakt een praatje met een passagier, geeft wat advies over onze producten, aangezien jij op de winkelvloer staat en jij zorgt ervoor dat onze shops er weer "pico bello" uit komen te zien.
 

Vereisten

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt geen bezwaar tegen werken in het weekend en op feestdagen (werktijden zijn van 07:30-1600 uur)
  • Je bent fysiek in staat om kratten te tillen en magazijnkarren te verplaatsen
  • Bij voorkeur heb je al ervaring met het bevoorraden van winkels en logistieke werkzaamheden
  • Je woont binnen een straal van 30 km van Schiphol
  • Je bent minimaal 8 jaar aaneengesloten in Nederland woonachtig i.v.m. het aanvragen van een VGB (Schipholpas goedkeuring)


Wat bieden wij jou?

Wij van World of Delights, bieden jou een uitdagende baan, waarbij je veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf onze winkels op Schiphol bevoorraden? Reageer dan snel via deze vacature!
Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met onze Corporate Recruiter Jennifer Delgado via het nummer 020-4037049.


Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.