Verkoopmedewerker Souvenirs, Delicatessen, Gifts & Toys Schiphol

Functieomschrijving

Jij bent opzoek naar een leuke baan in een dynamische internationale omgeving. Ben jij net als wij, een enthousiaste, service gerichte commerciële team player en kom jij graag met diverse mensen van over de hele wereld in contact? Ben jij net zo trots op onze Nederlandse producten en erfgoed als wij en weet jij een memorable klantbeleving aan te bieden? Dan heeft World of Delights de baan voor jou!


SMILE you are on stage! Schiphol is jouw podium en jij komt te werken in de winkellounges van deze grote internationale luchthaven waar wij verschillende winkels hebben. Van Hollandse kazen & stroopwafels, hippe tassen, luxe internationale delicatessen, speelgoed tot winkels met typisch Hollandse souvenirs. Je bepaalt (tot op zekere hoogte) je eigen rooster in een 24-uurs omgeving door opgave van je beschikbaarheid. Het werken in wisseldiensten brengt leuke extra’s met zich mee zoals toeslagen waardoor je salaris met een paar honderd euro per maand kan oplopen.

Vereisten


Ben jij een nacht mens, een hele vroege vogel  of gewoon heel flexibel en ben jij op je best  vanaf 02.00 uur 's ochtends of tot 23.45 uur 's avonds? Dan pas jij perfect bij ons in het team!

Als gedreven verkoopmedewerker ben je bezig met de verkoop van onze producten aan passagiers uit de hele wereld. Ook zorg je voor het afrekenen van de producten en zorg je samen met je collega's ervoor dat onze winkels er ten alle tijden op-en-top uitzien. Als oproepmedewerker geef je minimaal 3 dagen per week beschikbaarheid op. Je wordt ingedeeld in een van onze oproeppools en wordt ingeroosterd in een van onze winkelconcepten waar jij het beste bij past.

 

Waar moet je aan voldoen?

  • Je bent 8 jaar aaneengesloten woonachtig geweest in Nederland ( i.v.m. het aanvragen van een Schipholpas)
  • Je beheerst de Nederlands en Engels goed (een derde taal is een grote pré)
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 30 km van Schiphol
  • Minimaal 3 dagen beschikbaar zowel doordeweeks als in het weekend (en feestdagen) voor alle diensten vroeg//middag/laat/nacht een grote pré
  • Je kan Schiphol op alle tijden makkelijk bereiken met het OV of eigen vervoer (max. 50 min reistijd of max 30 km per enkele reis.
  • Je kan starten vanaf begin maart 2020

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf onze winkels op Schiphol runnen? Reageer dan snel via deze vacature.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.